Miért pont Verbena?

Verbena – a megbízható márka

A Verbena azon cukorka márka, amely valódi, jótékony hatású gyógynövény kivonatok felhasználásával készült. A Verbena cukorkák nemcsak ízesítéseket és aromákat tartalmaznak, hanem az összetevők közt garantáltan megtalálható bennük a valódi gyógynövény kivonatok, valamint minden Verbena cukorka hozzáadott C-vitamint is tartalmaz.

Az ilyen összetevőkkel készült cukorkák egy új trendet tükröznek az életstílusban és mindemellett kielégítik az általános szükségleteket – valami édesség elfogyasztása, amely valamilyen más hasznokat is kínál.

A Verbena cukorkák ízletesek és olyan gyógynövény kivonatokat tartalmaznak, amelyeket ismerünk és tudjuk, hogy miért bízhatunk bennük. 

Mik azok a polifenolok, flavonoidok és bioflavonoidok?

A flavonoid, bioflavonoid fenol (karbolsav) vegyületek, amelyek megvédik a gyógynövényeket a káros tényezőktől.
A flavonoidoknak számos pozitív, jótékony hatása van az emberi szervezetre, amelyek közül is a legjelentősebb az antioxidáns tulajdonság.
Hatásuk sokrétű: antioxidáns, immunrendszert módosító, rákmegelőző, gyulladáscsökkentő, vírusellenes és baktériumellenes, májvédő, összességében egészségvédő hatásúak.

A polifenolok szerves vegyületek, melyeket lehetelten mesterségesen előállítani szintetikus vitaminok vagy ásványi anyagok részeiből. Mindemellett nincs mellékhatásúk és számos jótékony hatással vannak az emberi szervezetre.


A flavonoidokat 1936-ban Szent-Györgyi Albert professzor fedezte fel és a bioflavonoidokat „P” vitaminnak nevezte el, habár később a tudósok nem használták a kifejezést, bár a flavonoidok vitamin szerepet is betöltenek.